Adresa
Žorža Klemansoa 37
Beograd

Radno vreme
Ponedeljak-Petak: 8.00-16.00h

POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Poštovani,

 

Akcionarsko društvo Luka „Beograd“, Žorža Klemansoa 37, 11000 Beograd, MB: 07046839 (u daljem tekstu: „Kompanija“), ispunjavajući dužnost rukovaoca, u skladu sa odredbama važećeg zakona koji reguliše zaštitu podataka o ličnosti, ovim putem Vas obaveštava da prikuplja podatke o ličnosti lica koja pristupaju veb-sajtu Kompanije koji se nalazi na adresi https://lukabeograd.com (u daljem tekstu: „veb sajt“), u skladu sa zakonskom regulativom.

 

Kompanija štiti lične podatke svih posetilaca ovog veb-sajta, a pristup istom podleže poštovanju Politike privatnosti.

Kompanija Vas obaveštava da je, u slučaju potrebe, možete kontaktirati na info@lukabeograd.com ili slanjem pošte na gore navedenu adresu sedišta Kompanije, a radi obezbeđenja poštovanja Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Ova Politika privatnosti ima za cilj da vam pruži informacije o tome kako prikupljamo, koristimo i čuvamo vaše lične podatke. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku kako biste razumeli naše postupke i prakse u vezi sa vašim podacima.

 

 1. Prikupljanje ličnih podataka

1.1 Informacije koje prikupljamo

Prilikom posete veb sajtu, možemo prikupiti određene lične podatke od Vas, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

 • Ime i prezime
 • E-mail adresu
 • Kontakt telefonski broj
 • IP adresu
 • Informacije o vašem uređaju

 

1.2 Načini prikupljanja

Lične podatke možemo prikupiti na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

 • Podaci koje nam Vi dobrovoljno dostavite putem kontakt forme ili drugih obrazaca na sajtu.
 • Automatsko prikupljanje podataka putem kolačića (Cookies) i sličnih tehnologija (molimo vas da pogledate našu Politiku kolačića za više informacija).

 

 1. Upotreba ličnih podataka

2.1 Svrha prikupljanja podataka

Vaše lične podatke možemo koristiti za sledeće svrhe:

 • Da Vam pružimo informacije o našim uslugama i proizvodima.
 • Da obradimo Vaše upite i zahteve.
 • Da Vam omogućimo pristup određenim funkcijama veb sajta.
 • Da analiziramo korišćenje veb sajta i poboljšamo korisničko iskustvo.

 

2.2 Deljenje ličnih podataka

Vaše lične podatke nećemo deliti sa trećim licima osim u slučajevima kada to zahteva zakon ili kada je to neophodno za pružanje usluga koje ste zatražili.

 

 1. Bezbednost podataka

Važno nam je da obezbedimo sigurnost Vaših ličnih podataka. Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili Vaše podatke od neovlašćenog pristupa, gubitka ili uništenja.

 

 1. Vaša prava

Imate određena prava u vezi sa Vašim ličnim podacima, uključujući pravo na pristup, ispravku, brisanje i ograničenje obrade. Takođe imate pravo da se protivite obradi vaših podataka.

 

 1. Funkcionisanje veb-sajta

Kompanija ne garantuje da će veb-sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, ali će nastojati da nedostatke otkloni u što kraćem roku.

 

Kompanija nije odgovorna za materijalnu ili nematerijalnu štetu koja može da nastane korišćenjem veb-sajta ili njegovog sadržaja. Takođe, naš sajt može sadržati linkove ka drugim veb-sajtovima koji su nezavisni od Kompanije i koji samim tim ne podležu ovoj Politici privatnosti, te se Kompanija ne može smatrati odgovornom za sadržaj, uslove korišćenja, politiku privatnosti ili bezbednost drugih veb-sajtova.

 

 1. Prava intelektualne svojine

Kompletan sadržaj veb-sajta Kompanije (svi tekstovi, logotipi, fotografije, audio sadržaj i video materijal na ovom veb-sajtu) predstavlja intelektualnu svojinu Kompanije ili se koristi u skladu sa obezbeđenom dozvolom ovlašćenog nosioca prava intelektualne svojine.

 

Korišćenje sadržaja, osim na način opisan u ovoj Politici, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja, strogo je zabranjeno.

 

 1. Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare u vezi sa našom Politikom privatnosti ili načinom na koji obrađujemo Vaše lične podatke, molimo Vas da nas kontaktirate putem sledećih podataka:

 

Luka Beograd

Žorža Klemansoa 37

11000 Beograd

info@lukabeograd.com

+381 11 20 27 900

 

 1. Izmena Politike privatnosti

Ova Politika privatnosti može biti ažurirana s vremena na vreme kako bismo odražavali promene u našoj praksi a u vezi sa ličnim podacima. Molimo Vas da povremeno proveravate ovu Politiku kako biste bili informisani o promenama.

Zadržavamo pravo da izmenimo ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku, i svaka izmena će stupiti na snagu objavljivanjem ažurirane Politike na našem sajtu.

________________________________________

Ova Politika privatnosti ima za cilj da vas informiše o načinima na koje upravljamo vašim ličnim podacima. Molimo Vas da je pažljivo pročitate i razmotrite. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte.

 

Hvala što posećujete sajt Luke Beograd.

 

Poslednja izmena: 29.09.2023.